Anmeldelse av ActiveCampaign

Fordeler og ulemper med ActiveCampaign

Fordeler

 • Kan sende e-post automatisk

 • Kan velge mellom 125 forskjellige e-post maler

 • Gratis migrasjon

 • Oversiktlig rapportering

Ulemper

 • Plattformen er litt komplisert

 • Ingen gratis versjon

 • Tar betalt for forhåndsvisning

ActiveCampaign er et kraftig verktøy for deg som ønsker å automatisere utsendelse av e-poster for virksomheten din, men er det verdt det? I denne anmeldelsen skal vi ta en nærmere titt på ActiveCampaign, samt se hvor mye verdi du får for pengene dine. For konkurransen om e-post kundene blir stadig tøffere, noe som også hever våre forventninger om funksjonalitet fra en automasjonstjenester. 

Lurer du på om ActiveCampaign er løsningen for deg? Da har du kommet til rett plass! Les vår omfattende anmeldelse i dag med oppdaterte 2024 erfaringer. 

Brukervennlighet

Det har dukket opp en rekke tjenester for automasjon av e-post de siste årene, og konkurranse om kundene er beinhard. Forventningene om brukervennlighet er derfor høye når man skal teste en ny plattform. Her må vi si oss litt skuffet over ActiveCampaign. Dette skyldes rett og slett at plattformen er litt komplisert å sette seg inn i, noe som innebar at det tok oss en stund før vi fikk det på plass.

Sammenlignet med MailChimp og andre enklere løsninger er det derfor vår oppfatning at ActiveCampaign kan være litt unødvendig teknisk. Det er ingenting komplisert med hva vi ønsker å oppnå, men plattformen krevde at man setter seg godt inn i oppsettet før man blir helt komfortabel med det. 

Funksjoner

Når det gjelder funksjonalitet, så kan ActiveCampaign by på en enkel plattform med editor og muligheten til å skreddersy dine utsendelser. Her kan du velge mellom 125 ulike maler som deretter kan tilpasses slik du ønsker. De har også en egen løsning for automation som gjør det lekende lett å spare tid på automasjonen din. En funksjonalitet vi likte spesielt godt var muligheten til å fordele automasjon i listen, slik at du har bedre kontroll på hver enkelt kundegruppe du skal behandle. 

Plattformen er også integrert med deres CRM løsning, slik at salg og kundeservice enkelt kan følge opp ulike hendelser eller innkommende e-poster som skulle dukke opp. På denne måten kan man enkelt jobbe på tvers av de ulike kanalene, og sikre at kundene får en best mulig opplevelse når de kommer i kontakt med selskapet. 

Kundeservice

Vi har selvfølgelig testet deres kundeservice og her ble vi mektig imponert. Ikke bare tilbyr de lynraske svar når du tar kontakt, men de er også tilgjengelig i en rekke ulike medier og språk. Utgangspunktet for vår kontakt var live chat, men de har også et stort utvalg kunnskapsartikler som gjør at du kan lete deg frem til ulike spørsmål og svar selv. Vi ble også anbefalt å delta på gratiskursene som de tilbyr gjennom webinarer og videoer, men vi valgte å ikke gjøre dette. 

Skal du derimot bruke denne plattformen vil det uten tvil være en fordel å tilegne seg kunnskap gjennom profesjonelel videoer som ActiveCampaign tilbyr sine kunder. Mange av disse var allerede arkivert i kunnskapsdatabasen deres, så her kan du hoppe inn i tidligere kurs om du har hastverk. Kundeservice var også behjelpelige med å sende oss i retning av riktig video for de spørsmålene vi hadde. 

Pris

På pris kan noen oppleve at ActiveCampaign er i øvre prisklasse, men deres svært skalerbare planer sørger for at man enkelt kan velge en innen egne rammer. Den rimeligste pakken inkluderer 500 abonnenter og koster $15/mnd. Deretter går de gradvis opp til 50000 abonnementer. Denne modellen bør sørge for at de aller fleste finner en løsning som passer deres egne behov.

 • 500 Subscribers – $15/mnd
 • 1000 Subscribers – $29/mnd
 • 2500 Subscribers – $55/mnd
 • 5000 Subscribers – $99/mnd
 • 10000 Subscribers – $155/mnd
 • 50000 Subscribers – $345/mnd

Hvem passer ActiveCampaign for?

ActiveCampaign er en utmerket programvare for deg som ønsker automasjon for utsendelser av e-post. Dette kan være at du driver en nettbutikk og ønsker å skape oppfølging av kunder, eller at du tilbyr digitale produkter som skal sendes ut på e-post, som f. eks nyhetsbrev. De tilbyr også en rekke muligheter til å skreddersy utgående e-poster, så her er det gode muligheter til å skape systematiske e-poster som del av din brukeropplevelse. 

Det er også verdt å merke seg at de lar deg personalisere utsendelser, noe som betyr at innholdet kan være personlig rettet mot mottakeren ved hjelp av navn og andre generelle opplysninger man har samlet i listen sin. 

Oppsummering

ActiveCampaign er et kraftig verktøy for deg som ønsker å effektivisere e-postmarkedsføringen din. Her kan du lage automatiserte brukeropplevelser, sekvenser av e-poster og mye mer som sikrer at kundene får den informasjonen de skal underveis i prosessen. Dette kan øke konverteringsraten på selskapet, eller sørge for at potensielle kunder blir fulgt opp på en effektiv måte. ActiveCampaign lar deg jobbe på tvers av kanaler, så her kan salg, kundeservice og leads kombineres i et effektivt verktøy. 

PRØV GRATIS