Anmeldelse av Calendly

Det finnes mange kalenderapplikasjoner på markedet, men Calendly er uten tvil en av de mer avanserte. Dette er et utmerket verktøy for deg som ønsker full kontroll på tiden din, eller som ofte skal sette opp møter med flere deltakere i ulike kanaler. Calendly er på ingen måte den letteste applikasjonen som finnes, men den tilbyr et imponerende utvalg funksjonaliteter. 

Spesielt for større team og organisasjoner vil Calendly være et godt valg utgangspunkt, men ikke la det skremme deg. Om du ønsker å bruke den for et mindre selskap eller team, så har de flere praktiske prisnivåer du kan velge fra. Fortsatt ikke helt overbevist om at dette eller kalenderen for deg? Les vår anmeldelse og finn alt du trenger å vite om Calendly nå!

Fordeler og ulemper med Calendly

Fordeler

 • Cross-plattform 

 • Passer for alle som ønsker full kontroll over tiden sin

 • Godt egnet for avtaler med flere deltakere

 • Fleksible prisnivåer

Ulemper

 • Kan kreve litt tilvenning for å lære seg plattformen

 • Ikke optimal kundeservice

 • Tendens til å henge seg opp

Brukervennlighet

Som vi allerede har vært innom, så er ikke Calendly den letteste applikasjoner å sette opp. Dette skyldes rett og slett at man får et såpass enormt utvalg tilpasninger, så det tar litt tid å finne sin egen løsning på ting. Imidlertid er brukeropplevelsen, utseende og navigasjon svært godt lagt opp, så når du først har lagt den inn slik du ønsker – vil det være enkelt å følge opp ulike avtaler. 

Vi opplevde at applikasjonen hang seg opp et par ganger når vi benyttet nettbrett og PC, men dette ser ut til å være en greie. Flere tilbakemeldinger vi har funnet på nett omtaler tilsvarende problemer, så dette er nok noe som ligger i plattformen. Når det er sagt, så var det ikke hyppigere enn at vi bare fornyet applikasjonen. 

Funksjoner

Uansett om du bruker gratis varianten eller et betalt abonnement, vil du få tilgang til en rekke funksjoner med Calendly. Dette inkluderer muligheten til å kategorisere arrangementer, sette opp individuelle og gjentagende møter, samt en rekke muligheter for automasjon. Du kan også tilpasse dine egne varslinger slik at du får ulike beskjeder for forskjellige arrangementer. 

En funksjonalitet vi likte spesielt godt var muligheten til å se ulike metrics fra egen kalender. På denne måten kunne man rask se hvordan tiden har blitt brukt, og finne nyttig informasjons om lar deg tilpasse gjøremål til hverdagen på en mer effektiv måte. Dessverre er denne funksjonen kun tilgjengelig for betalte abonnementer foreløpig. 

De har også et betydelig utvalg artikler i sin hjelpeseksjon, så her kan du finne svar på en rekke ulike spørsmål. Vi anbefaler at du tar en titt på deres Getting started seksjon for å lære mer om hvordan du kan sette opp en mest mulig effektiv kalender. Dette sikrer at du får mest mulig utbytte av plattformen, og dermed også mest verdi for pengene dine. Foreløpig er denne informasjonen kun tilgjengelig på engelsk, men det er rikelig med bilder underveis, så de fleste bør kunne håndtere disse guidene. 

Kundeservice

Om vi må påpeke et skuffende punkt rundt Calendly, så må det bli kundeservice. De tilbyr riktignok en rekke nyttig informasjon på sine nettsider, men om du har behov for å komme i kontakt med kundeservice, så kan dette være en utfordring. Dette er uavhengig av om du benytter deg av gratis eller betalt abonnement, noe som kan legge igjen en del frustrasjon for betalte kunder. Imidlertid ser dette ut som en problemstilling de jobber aktivt med, og når vi var i kontakt med representanter fra selskapet var dette et satsningsområde de jobbet med. 

Pris

Skal du ta i bruk Calendly kan du velge mellom fem ulike prismodeller som du finner nedenfor:

 • Basic – Gratis
 • Essentials – $8 per måned
 • Professional – $12 per måned
 • Teams – $16 per måned
 • Enterprise – Pris ikke oppgitt 

NB: Alle priser er per bruker, per måned. 

Hvem passer Calendly for?

Calendly passer for alle som ønsker full kontroll på tiden sin, eller som skal holde oversikt på møter på tvers av ulike systemer. Det krever riktignok litt tilvenning for å lære seg plattformen, men når den først var satt opp på en ryddig måte, så var dette en av de bedre kalenderne vi har testet. Et bredt utvalg tilpasninger gjorde at alle deltakere kunne skreddersy sin egen opplevelse slik at den passet egne preferanser. 

Oppsummering

Calendly er en praktisk kalender som lar deg arrangere møter og daglige gjøremål med en rekke funksjonaliteter og varslinger. Dette er spesielt praktisk dersom du skal invitere en rekke deltakere, eller har team som jobber på tvers av ulike CRM systemer. Calendly er kompatible med en rekke ulike systemer, samt kommer med flere praktiske prismodeller som gjør den budsjettvennlig for de aller fleste. Vår konklusjon er derfor at Calendly uten tvil er en god applikasjon for tidsstyring, men den litt skarpe læringskurven som er nødvendig for å ta i bruk applikasjonen gjør den mindre egnet enn konkurrentene. 

PRØV GRATIS