Anmeldelse av Domeneshop

Domeneshop har lenge vært en av de mest pålitelige leverandørene av webhotell og e-posttjenester i Norge, men hvem er tjenestene deres egentlig best egnet for? Dette skal vi besvare gjennom vår Domeneshop anmeldelse. Vi har nemlig tatt en nærmere titt på hva dette selskapet har å by på, samt hva du kan forvente å få av verdi for pengene dine. 

Antall selskaper som tilbyr webhotell i Norge har økt kraftig, men prisene kan variere kraftig. Her har Domeneshop lenge vært en av de mer pålitelige aktørene som tilbyr god kvalitet til en rimelig penge. Noe av det vi liker spesielt godt er de romslige pakkene der de tilbyr godt med lagringsplass og e-postkontoer. Dette er ofte noe man må betale ekstra for hos andre aktører, så her kan man enkelt spare noen kroner i driftskostnader. 

Lurer du på om Domeneshop er løsningen for deg? Da har du kommet til rett plass! Les vår anmeldelse for å lære alt du trenger om Domeneshop. 

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Rimelig webhotell

  • Skalerbare løsninger

  • Enkelt oppsett

Ulemper

  • Ikke mest brukervennlig dashboard

  • Begrenset kundeservice

  • Lite utvalg CMS

Brukervennlighet

Når vi skal vurdere et nytt produkt vil alltid brukervennlighet stå i fokus. Dette er spesielt relevant når vi omtaler produkter og tjenester som er essensielle for et prosjekt, men som man helst vil bruke så lite tid som mulig på. Et webhotell vil være et typisk slikt produkt, noe som betyr at det bør være så enkelt som mulig å sette opp nettsiden din.

Her tilbyr Domeneshop en enkel registreringsprosess som inkluderer 1-klikk installasjon av flere ulike CMS systemer. Det som derimot kan være litt uoversiktlig for mange er brukerpanelet deres. Dette er ikke det mest innovative – tvert imot kan designet ofte fremstå som litt utdatert. For de fleste vil ikke dette ha noe å si, men om du aldri har konfigurert et webhotell før – så finnes det mer brukervennlige alternativer der ute. 

Funksjoner

Domeneshop sine sider er fokusert på det de tilbyr av produkter. Her kommer domenenavn, e-post og webhotell inn som de tre primære funksjonaliteter du vil finne hos Domeneshop. Du vil selvfølgelig kunne konfigurere ditt webhotell i deres brukerpanel, benytte deg av webmail og lignende – men dette er underliggende tjenester fremfor funksjonaliteter. 

De tilbyr også muligheten for domeneovervåking og en oppdatert liste over utgåtte domener. Dette kan være relevant for deg som ser etter attraktive domener eller som ønsker å følge med på tilgjengeligheten til et bestemt domene. De benytter seg av Joomla og WordPress CMS når det gjelder oppsett av nettsider på sine webhotell.

Kundeservice

Vi har allerede nevnt det, men Domeneshop har litt begrenset kundeservice sammenlignet med internasjonale konkurrenter. Eksempelvis tilbyr både Hostinger og BlueHost 24/7 kundeservice, mens Domeneshop sin kun er tilgjengelig i norsk arbeidstid (09.00 – 16.00). I tillegg krever deres chat-baserte løsning at man allerede har en konto hos Domeneshop dersom man ønsker å ta kontakt med kundeservice. 

Sammenlignet med andre konkurrenter er dette et ganske begrenset utvalg. Utover dette har de et lite utvalg selvforklarende artikler, men etter vår vurdering kan disse fort bli litt begrenset på mer kompliserte spørsmål. Vi endte derfor opp med å sende en e-post til kundeservice med våre spørsmål. Svaret vi fikk var informativt og responsen kom fort (neste virkedag), men vi skulle fortsatt likt å se at det var enklere å bruke chat løsningen deres. 

Pris

Hva gjelder pris er Domeneshop langt mer oversiktlig enn mange av konkurrentene sine. Her er det ingen lokketilbud, men heller bare lave priser som gir tilgang til det du måtte trenge. Du kan derfor velge om du bare vil ha e-post (krever et domene), eller om du også vil ha webhotell. Disse kommer i tre ulike varianter Web starter, Web Medium og Web Large. Det kan være greit å vite at du må starte med Web Medium dersom du ønsker tilgang til MySQL database, noe som vil koste deg 25,- per måned (fakturert årlig). 

Hvem Passer Domeneshop for?

Domeneshop er en enkel leverandør av webhotell og e-post som tilbyr pålitelig kvalitet til en rimelig penge. Dette er et selskap som etter vår vurdering er godt egnet for de fleste typer formål. Uansett om du ønsker rimelig oppbevaring av dine domener eller webhotell vil du få mye verdi for pengene med Domeneshop. Imidlertid er det greit å merke seg at deres servere er basert i Norge, noe som gjør det best egnet for nettsider med fokus på norske målgrupper. 

Oppsummering – Anmeldelse av Domeneshop.no

Domeneshop er en norsk leverandør av webhotell og e-post som tilbyr god verdi for pengene. I denne anmeldelsen har vi derfor sett nærmere på noen fordeler og ulemper knyttet til dette selskapet, samt hvem vi anser deres tjenester som best egnet for. Resultatet av dette var at Domeneshop er utmerket for deg som vil ha rimelig webhotell eller e-post med eget domene. 

PRØV GRATIS