Anmeldelse av MeetEdgar

Sosiale medier har for lengst blitt en viktig del av markedsføringen for de fleste virksomheter, men det er ikke uten utfordringer. Tilstedeværelse på stadig flere kanaler gjør det også viktig å opprettholde en klar timeplan, sørge for tilstrekkelig med innhold og ikke minst passe på at man alltid publiserer noe som er relevant for følgerne sine. 

Dette har økt behovet for stadig flere applikasjoner og plattformer som gjør nettopp dette for deg. Her kommer MeetEdgar inn som et spennende alternativ til noen av de systemene vi har testet tidligere. Ved første øyekast ser kanskje MeetEdgar ut som et hvilket som helst annet verktøy for planlegging av innlegg, og det er akkurat det dette er. Det som skiller MeetEdgar fra Buffer, HubSpot og andre plattformer er at systemet fortsetter selv etter at du har sluttet å laste opp innhold.

Du bygger nemlig opp et bibliotek med innhold i ulike kategorier, og det er dette MeetEdgar vil benytte seg av dersom du mangler et innlegg eller to. På denne måten kan du fornye eksisterende innhold, eller bare opprettholde trafikken til relevante innlegg publisert for en stund tilbake. 

Fordeler og ulemper med MeetEdgar

Fordeler

  • Enkel gjenbruk av gamle innlegg

  • Optimalisert publisering

  • Lar deg planlegge innhold for en lang periode

Ulemper

  • Kostbart sammenlignet med konkurrenter

  • Brukerpanelet kan være litt krevende

  • Lite plattform integrasjon

Brukervennlighet

Selv om prosessen knyttet til å komme i gang med MeetEdgar er relativt enkel, så er ikke brukerpanelet det beste vi har vært borti. Det kan til tider være litt vanskelig å navigere seg rundt, og med mange elementer blir det rett og slett litt uoversiktlig. Før du kan ta i bruk MeetEdgar må du knytte til de forskjellige kanalene dine. Antall kanaler du har muligheten til å tilknytte vil avhenge av hvilket abonnement du har valgt som utgangspunkt. 

Når du har lagt til alle kanalene du ønsker å bruke, så vil dette visualiseres i et enkelt flow map. For vår del var dette en utmerket måte å få oversikt på, men om du har utallige kontoer kan det fort bli rotete. Vi forsøkte derfor å legge til et par ekstra kanaler, og vår mistanke ble fort bekreftet. 

MeetEdgar er en utmerket plattform, men om du skal styre et stort antall kanaler samtidig, så vil det være mange bedre alternativer der ute som gir deg bedre kontroll. Vår konklusjon vil derfor være at MeetEdgar er best egnet for deg som skal kontrollere et lite antall kontoer og ønsker at så mye som mulig av dette automatiseres. 

Funksjoner

Funksjonaliteten til MeetEdgar kan deles inn i fire ulike grupper – nemlig Refresh, Schedule, Track og Grow. Mye av hensikten med denne applikasjonen er nemlig å blåse liv i gammelt innhold, samt at du på en enklere måte kan vokse på sosiale medier. Du kan selvfølgelig bruke MeetEdgar til å planlegge innlegg akkurat som med HootSuite og Buffer, men med en stor forskjell. 

Har du gått tom for innhold eller ikke har tilstrekkelig med nye innlegg, så vil nemlig MeetEdgar hente frem gammelt innhold for å opprettholde aktiviteten din på sosiale medier. På denne måten kan du opprettholde trafikken til evergreen content, samt sørge for at du alltid opprettholder aktiviteten din i hektiske perioder på sosiale medier. 

Kundeservice

Hva gjelder kundeservice, så har MeetEdgar et imponerende utvalg kundeservice alternativer. Du kan riktignok forsøke deg på kunnskapsbasen deres – her vil du finne et godt utvalg veiledninger, men alle disse er på engelsk. Skulle du derimot ønske å prate med et menneske, kan du gjøre dette ved hjelp av meldingstjenesten deres. 

Dette er riktignok ikke en chat, men heller en meldingstjeneste – så du må nok belage deg på litt ventetid før du får svar. Vi har undersøkt litt, og i de fleste tilfeller er det estimert responstid på rundt 2 timer når det kommer til kundeservice. 

Pris

MeetEdgar har gjort det enkelt, og her kan du velge mellom to ulike planer – Eddie og Edgar. Begge er tilgjengelig som månedlig abonnement, men du vil spare inn en del på årlig fakturering. Den store forskjellen er antall kontoer og automasjon du kan inkludere hver måned. Du bør derfor se på hvilket volum du har behov for – og deretter velge den planen som passer best for dette utgangspunktet.

Hvem Passer MeetEdgar for?

MeetEdgar passer for deg som aktivt jobber med sosiale medier, eller influencere som ønsker å automatisere så mye av virksomheten sin som mulig. Her kan du enkelt og greit lage et stort antall oppgaver og deretter la MeetEdgar holde styre på resten. 

Oppsummering

MeetEdgar er en smidig plattform som lar deg automatisere mye av publiseringen din på sosiale medier, men det krever også at du har et godt bibliotek med innhold. På grunn av høye kostnader kan det være best egnet for bedrifter med et betydelig budsjett før man velger en plattform som dette. 

PRØV GRATIS