Anmeldelse av Post planner

Etterhvert som virksomheten får tilstedeværelse i stadig flere sosiale medier kan det bli krevende å holde oversikt. Heldigvis har det dukket opp en rekke verktøy som kan gjøre arbeidsmengden litt mindre, og en av disse er Post Planner. Vi har allerede sett på verktøy som HootSuite, MeetEdgar og Buffer – så nå var det tid for å se om Post Planner holder tritt med konkurrentene sine. 

Som vi så vidt nevnte er Post Planner en plattform der du kan planlegge, gjenbruke og planlegge innlegg i en rekke sosiale medier. Spørsmålet er om denne plattformen har det som kreves for å skille seg fra konkurrentene sine, og det er nettopp dette vi skal forsøke å finne svar på i denne Post Planner anmeldelsen. 

Lurer du på om Post Planner er verktøyet for ditt neste prosjekt? Les videre for å finne svaret!

Fordeler og ulemper med Post Planner

Fordeler

  • Brukervennlig

  • Opptil 50 kontoer

  • Effektiv kundeservice

Ulemper

  • Uoversiktlig prismodell

  • Fungerer ikke for reels og stories

  • Kun 100 innlegg per måned på billigste pakke

Brukervennlighet

Brukervennlighet er helt essensielt når man skal vurdere et nytt verktøy, og her må vi si oss godt fornøyd med Post Planner. En ulempe vi har oppdaget med mage tilsvarende verktøy er at de tilfører så mye funksjonalitet at man rett og slett mister litt oversikten. Dette er ikke tilfellet med Post Planner, og her kan du holde full kontroll på alle kanalene dine.

De har delt det opp i tre ulike kategorier publishing, content og local SEO som gjør det lettere å finne frem til de oppgavene du ser etter. Dette gjelder spesielt når man jobber i team og flere personer er involvert på samme brukeren. Navigasjonen deres er enkel å finne frem i og Create Post funksjonen gjør det utrolig lettvint å legge til nytt innhold i planen. 

Vi har gjennomgått en rekke ulike tilbakemeldinger utover egen erfaring og det ser ut som de fleste er enige om at Post Planner er utrolig enkelt å bruke. Du får oversikt over alt i ditt eget brukerpanel, noe som gjør det langt enklere å se “det store bildet” i strategien din. Løsningen er riktignok på engelsk, men det visuelle bør sørge for at de fleste raskt kommer i gang med Post Planner. 

Funksjoner

Hva gjelder funksjonalitet er det noen ulike verktøy du bør kjenne til hos Post Planner. Du kan riktignok bruke den rett frem som et planleggingsverktøy for innleggene dine, men de har også en rekke mer avanserte funksjonaliteter. Blant annet kan du tilpasse innlegg i de ulike nettverkene, noe som betyr at du lettere kan legge ut informasjon tilpasset lengden på ønsket plattform.

Akkurat som MeetEdgar lar Post Planner deg gjenbruke eldre innlegg, noe som kan gi nytt liv til populære poster. Dette er spesielt aktuelt for deg som ønsker å bringe oppmerksomhet til eldre innlegg eller en bestemt del av nettsiden din. Vi satt også pris på at man kan planlegge kommentarer, retweets og tagging direkte i plattformen. Dette sikrer at man får det innlegget man ønsker og dermed slipper passe på underveis. 

Kundeservice

Akkurat som MeetEdgar benytter Post Planner seg av en omfattende kunnskapsbase. Her vil du finne informasjon om ulike problemstillinger sortert etter emne, eller du kan velge å sende en melding direkte til kundeservice for å få bistand. Dette er riktignok en chat-basert løsning, men den fungerer som individuelle meldinger. Du må derfor sende din henvendelse og vente på svar før du sender en ny melding. 

Her er svartiden i skrivende øyeblikk “et par timer” – noe som også var resultatet når vi testet løsningen selv. Imidlertid var svaret vi mottok både hyggelig og informativt, så dette bør være tilstrekkelig for de aller fleste. De ulike artiklene som er tilgjengelig i deres database er også enkelt skrevet, så feilsøking bør være ganske enkelt på egenhånd. 

Pris

På pris har Post planner fem ulike planer du kan velge mellom som alle tilbyr en 7-dagers prøveperiode. Den store forskjellen er hvor mange innlegg du kan planlegge om gangen. De ulike pakkene er Starter ($6/mnd), Solo ($19/mnd), Business ($39/mnd), Venture ($79/mnd) og Enterprise ($349/mnd). 

Hvem Passer Post Planner for?

Post Planner passer for deg som ønsker full kontroll på innlegg i flere kanaler, samt ønsker å kunne planlegge for en lengre periode. Sørg for å opprettholde aktiviteten på tvers av kanaler ved å visualisere publiseringen i de nødvendige kanalene gjennom Post Planner sin kalender. På denne måten kan du også raskt se hvor det mangler innhold – eller finne behovet for gjenbruk av evergreen content

Oppsummering

I denne anmeldelsen har vi sett nærmere på Post Planner og hvilke funksjonaliteter dette verktøyet byr på. Vi har også sett på hvem det passer best for, samt hvilken verdi du får for pengene dine. Her er det liten tvil om at Post Planner kan være et nyttig verktøy, men for større virksomheter kan det fort bli kostbart. 

PRØV GRATIS