SEO PowerSuite

Anmeldelse av SEO PowerSuite

Søkemotoroptimalisering (SEO) blir stadig viktigere for at man skal oppnå ønsket synlighet på nett. Imidlertid har det vært en gjennomgående trend at mange verktøy man finner er skreddersydd for erfarne fageksperter. Her kan vi trekke frem både SEMrush og Ahrefs som begge tilbyr omfattende verktøy for SEO, men kan bli litt i heftigste laget for nybegynnere.

Derfor har det dukket opp flere verktøy som forsøker å gjøre SEO så enkelt som mulig, men samtidig gi deg alle de nødvendige verktøyene du måtte trenge. Det er denne visjonen SEO powersuite kommer med til sine brukere. 

Dette er et enkelt SEO verktøy som lar deg finne nøkkelord, analysere nettsider og eventuell off-page SEO i form av linker og omtaler. I tillegg kan du følge med på hva konkurrentene gjør eller bare planlegge din egen strategi. Men når det er sagt, så kan det heve noen øyenbryn at denne tjenesten har en årlig pris på hva mange andre verktøy koster per måned. Kan man virkelig få alt man trenger for SEO til en så budsjettvennlig pris? Det er nettopp dette vi skal se nærmere på i vår SEO Powersuite anmeldelse. 

Fordeler og ulemper med SEO PowerSuite

Fordeler

  • Svært brukervennlig plattform som lar deg gjøre flere oppgaver samtidig

  • Tilgang til alt du trenger for å legge en god SEO strategi

  • Link Assistant gir god innsikt i off-page SEO

  • Kategorisering av backlinks for bedre kontroll

Ulemper

  • Ikke en skybasert løsning, noe som gjør den litt tregere enn mange konkurrenter

  • Domene Styrke kunne vært bedre kartlagt for innsikt

Brukervennlighet

Det dukker stadig opp nye avanserte verktøy for SEO analyse, noe som har gjort SEO Powersuite til en outsider hva gjelder funksjonalitet. De har nemlig opprettholdt fokus på en brukervennlig budsjettløsning som skal gi deg tilgang til alt du trenger. Noe av det vi liker spesielt godt med SEO Powersuite er at du får veiledning gjennom hele plattformen.

Dermed er det liten tvil om at dette ikke bare er et utrolig kraftig verktøy, men det er også en av de bedre hva gjelder brukervennlighet. Vi har sett flere anmeldelser og tilbakemeldinger om at SEO Powersuite er blant de beste verktøyene for nybegynnere som vil lære seg mer om SEO

Funksjoner

Noe av det som imponerer oss mest er hvor kraftige verktøy du får tilgang til i SEO Powersuite til en svært lav pris. Siden deres er delt inn i fire ulike kategorier; Website Auditor, Link Assistant, Rank Tracker og SEO SpyGlass. Mellom seg tilbyr disse fire alt man trenger for å lage, følge opp og kartlegge en god SEO strategi.

Vi vil faktisk gå så langt som å si at man får mye av den samme funksjonaliteten som det Ahrefs, SEMrush og lignende kommer med. Ved hjelp av WebSite Auditor kan du crawle et stort antall sider og deretter hente ut detaljert rapportering om 404 feilmeldinger, ødelagte linker, Robots.txt og en rekke andre verdifulle data. 

Link Assistant er et nyttig verktøy som gjør det mulig å verifisere utgående linker, men også finne nye muligheter for backlinks fra relevante lister. Du vil også finne informasjon om webmaster på en rekke ulike sider, så du raskt og enkelt kan finne nye anledninger til å bytte linker. 

Imidlertid er det SEO SpyGlass som virkelig er en av de beste funksjonene i SEO Powersuite. Dette er et sammenligningsverktøy der du kan sammenligne to nettsider side om side. Du kan også se på nøkkeldata og eventuelle styrker og svakheter på de nettsidene du analyser. Med andre ord er dette et utmerket verktøy for å se hvordan konkurrenter benytter SEO og deretter tilpasse egen strategi. 

Kundeservice

Når det kommer til kundeservice kan SEO Powersuite vise til to alternativer for direkte kontakt. Du kan kommunisere gjennom en chat-basert løsning, eller du kan sende inn en skriftlig henvendelse og vente på svar. Utover dette har de et omfattende hjelpesenter som inkluderer introduksjonskurs til SEO, How-Tos, bruksanvisninger på deres egne verktøy og en rekke andre nyttige verktøy. 

Pris

Pris er et viktig argument for hvorfor mange velger å bruke SEO powersuite fremfor SEMrush og Ahrefs. De tilbyr nemlig to ulike modeller; Professional ($299/år) og Enterprise ($499/år). Begge inkluderer mange av de samme rettighetene og verktøyene, så det er primært dedikert kundeservice og antall brukere som skal ha tilgang som skiller de to pakkene fra hverandre. 

Hvem Passer SEO Powersuite for?

Vår konklusjon er at SEO Powersuite passer utmerket for deg som ønsker et kraftig SEO verktøy, men ikke ønsker å bruke mye tid på å lære deg kompliserte programmer. Her får du tilgang til alt som er nødvendig for omfattende SEO, men i en langt enklere innpakning enn mange av konkurrentene kan tilby. For deg som bruker betyr dette at du kan være raskere på plass, men samtidig ha full kontroll på din SEO. 

Oppsummering

SEO Powersuite er en kraftig løsning for deg som vil ha enkel adgang til data om din nettside. I tillegg vil du finne muligheter for analyse av egne eller andres nettsider, finne relevante søkeord og ikke minst følge med på hvordan nettsiden din ranker over tid. Alt dette til en langt lavere pris enn det mange av konkurrentene på markedet tilbyr i dag. 

PRØV GRATIS