Anmeldelse av Tripletex

Uansett om du skal kjøre lønn, gjøre regnskap, fakturering, rapportering eller annen bokføring – så vil bedriften din trenge et regnskapssystem. Her finnes det en rekke ulike løsninger på markedet, men mange av disse er kostbare og krever fort energien til en hel regnskapsavdeling. Her kommer norske Tripletex inn som et friskt pust som ønsker forenkle bokføringsprosessen for norske SMB-bedrifter. De tilbyr en brukervennlig plattform med automatisering av pålagt rapportering, noe som kan frigjøre mye tid for en liten bedrift. 

Derfor har vi sett nærmere på hva denne spennende plattformen kan bidra med, og om de virkelig er så brukervennlige som deres mange annonser påstår. I vår Tripletex anmeldelse blir du bedre kjent med Tripletex slik at du selv kan avgjøre om dette er løsningen din bedrift burde prøve. 

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Brukervennlig løsning for nybegynnere

  • Fleksibelt abonnement

  • Fakturering, lønn og rapportering i samme system

  • Kundeservice lett tilgjengelig på norsk

Ulemper

  • Egner seg best for små bedrifter med enkelt regnskap

  • Ikke så fleksible maler

Tripletex sin Brukervennlighet

Det er liten tvil om at Tripletex er utviklet for deg som ikke ønsker bruke mye tid på regnskapet ditt. Her får du rask oversikt over hele den økonomiske situasjonen i virksomheten og kan få unnagjort regnskap, faktura, lønn og timelister på noen få minutter. Når du først logger deg inn vil du få en oppsummering av virksomheten din på Tripletex tavla. 

Denne fungerer som forsiden når du har logget inn, men du kan enkelt navigere deg videre i de ulike funksjonene. Dette gjøres ved hjelp av sidemenyen du finner på venstre side av skjermen din. Alle kategorier er listet opp, noe som gjør navigasjonen utrolig enkel sammenlignet med en del større systemer. Her slipper du gå fra side til side, men kan hoppe rett dit du ønsker i underkategoriene. 

På brukervennlighet scorer Tripletex utmerket og skulle du være i tvil kan de tilby månedlige introduksjonskurs til alle nye brukere. Velger du å delta på en av disse vil du få en omfattende introduksjon til plattformen og lære mer om hvordan du får mest mulig ut av ditt abonnement. 

Tripletex sine Funksjoner

Enkle regnskapsprogrammer har ofte litt begrenset utvalg funksjoner, men dette er ikke tilfellet hos Tripletex. Her ble vi godt imponert over hvor mye du får inkludert i de kostnadseffektive abonnementene. Det er uten tvil en fordel at du selv kan velge hvor stort abonnement du ønsker, og de har en omfattende oversikt over funksjoner på nettsiden sin.

På denne måten kan du enkelt se hvilket abonnement du trenger for å tilfredsstille dine behov og kan deretter velge basert på dette. I dag er det fire forskjellige pakker de tilbyr kunder. Disse strekker seg fra helt grunnleggende faktura og regnskap, til utvidelser for Elektro, VVS og prosjekt moduler for litt større virksomheter. 

Kundeservice til Tripletex

Skulle du trenge hjelp underveis kan du ta kontakt med Tripletex kundeservice 08 – 18 mandag til torsdag og 08 – 16 fredag. Disse er tilgjengelig på live chat etter at du har logget deg inn, eller du kan sende en e-post om du ønsker dette. I tillegg har de et omfattende hjelpesenter som inneholder detaljerte veiledninger for de aller fleste funksjoner på plattformen. Vi anbefaler at du starter her – da de har guider for det aller meste som inkluderer både bilder og videoer. 

Pris

Når man skal anskaffe ny programvare er pris alltid et spørsmål, men her imponerer Tripletex med en svært fleksibel modell. Du kan få tilgang til plattformen deres gjennom fire ulike pakker som starter på så lite som 149,- per måned. På denne måten kan du selv velge den funksjonaliteten du trenger og betale kun for disse. 

Hvem Passer Tripletex for?

Tripletex er et brukervennlig regnskapssystem som passer utmerket for deg som driver en liten bedrift eller enkeltpersonforetak. Her får du tilgang til fakturering, lønn og regnskap – samt friheten til å utvide med flere funksjoner etterhvert som behovet melder seg. På denne måten kan du starte med basis og utvide etter hvert som virksomheten din vokser. 

Oppsummering av vår Tripletex anmeldelse

Tripletex er et norsk regnskapssystem for SMB-markedet som tilbyr automatisering og forenklet bokføring. Her får du en brukervennlig plattform som gir deg alle de nødvendige funksjonene uten at du trenger betale skjorta for det. Før enkelt regnskap og send det direkte til Altinn fra plattformen når du er ferdig. 

Les mer: Vår anmeldelse av Fiken finner du her.

PRØV GRATIS